ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 

                                                               fanclub

Viral τα μαθήματα ρητορικής του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκαινίασε πριν από λίγο καιρό έναν κύκλο ταχύρρυθμων σεμιναρίων ρητορικής, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων της Ελληνικής Αγωγής, της σχολής που δημιούργησε ο ίδιος το 1994.

Όσοι συμμετέχουν στα σεμινάρια αυτά μπορούν - μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο- να έρθουν σε επαφή με μεθόδους και τεχνικές ρητορικής που δημιουργήθηκαν και εφαρμόζονταν ήδη από τους αρχαίους χρόνους και να διδαχθούν την πρακτική τους στο σήμερα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν ή χρειάζονται λόγω του επαγγέλματός τους να απευθύνουν δημόσιο λόγο. Για το λόγο αυτό το σεμινάριο είναι διαδραστικό: Όλοι σηκώνονται στο βήμα και μιλούν. Κατά την έναρξη του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν έναν φάκελο με σημειώσεις, ενώ στο τέλος τους δίδεται η σχετική βεβαίωση συμμετοχής. Λίγες ημέρες αργότερα, λαμβάνουν μέσω email την ομιλία τους.

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων πραγματοποιήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ η Ελληνική Αγωγή εγκαινιάζει νέο κύκλο σεμιναρίων. Ειδικότερα, στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2017, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα διδάξει στην Αθήνα (στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park), στις 18 και 19 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη (στο ξενοδοχείο les Lazaristes Domotel), ενώ τον Μάρτιο θα βρεθεί στην Πάτρα. Οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικώς στο 210.5221314 (απογευματινές ώρες) ή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

DSC 1394

 

Η Ελληνική Αγωγή ιδρύθηκε το 1994 από τον Άδωνι Γεωργιάδη με σκοπό την εκμάθηση της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσας, της Ιστορίας και της Φιλοσοφίας. Με συνέπεια, αφοσίωση και υπευθυνότητα, η Ελληνική Αγωγή προτρέπει μικρούς και μεγάλους να μάθουν και να αγαπήσουν τη γλώσσα και τον πολιτισμό μας.

cpr certification online
cpr certification onlinecpr certification online